Menu

Kokosschutting, kokosscherm en meer!

Kokosschutting

Een warme uitstraling en passend in iedere omgeving. Dat zijn de meest typerende kenmerken van een Kokos schutting. Kokos is een begroeibaar tuinscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten.


Tuinaanleg Rijssen Reggeland Groen Tuinaanleg Rijssen Reggeland Groen Kokosschutting Rijssen Reggeland Groen

Binnen enkele jaren is een Kokosschutting volledig begroeid! Kokos schutting panelen bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen welke is opgevuld met kokosvezel omwikkelde kunststofbuizen. Twee met kokosband omwikkelde stalen stangen houden de kokosbuizen stevig op zijn plaats.

Kokos schutting zijn fraai te combineren met alle typen klimplanten.

Reggeland Groen levert bij iedere bestelling gratis een zak plantkrammen waarmee de ranken van planten aan de kokosbekleding vastgezet kunnen worden.

Toepassingsmogelijkheden

Kokos schutting kunnen naar wens tussen hardhouten, betonnen of verzinkt stalen palen geplaatst worden. Reggeland Groen levert tevens bijpassende deuren met cilinderslot of met boerenkling. Extra opties zijn schermen met een schuine hoek eraf, en panelen voorzien van een verzinkt betongaas achter de kokosbuizen. Kokos schutting zijn zowel horizontaal als verticaal fraai te combineren met gaaspanelen, die in een zelfde stalen frame worden geleverd als een Kokos schutting.

Afmetingen

Kokosschuttingen kunnen in iedere gewenste andere afmeting geleverd worden ( max hoogte en breedte 200cm) Ook tijdens plaatsing kunnen schermen eenvoudig op maat worden gemaakt. Een standaard Kokosschutting scherm weegt ongeveer 21kg. De dikte van de schermen is ongeveer 5cm.

Bevestiging tussen hardhouten palen

Hardhouten paal 7x7cm of 9x9 cm. Montage met 4st. RVS montagehoekjes en 8st. zelfborende schroeven ΓΈ4.8 x 25mm per scherm.

Bevestiging tussen stalen palen

Stalen H-vormige paal, type JB metallic. Montage met 6st. zelfborende schroeven ΓΈ4.8 x 25mm per scherm.

Milieuvriendelijk

De buizen zijn van een gerecyclede kunststof gemaakt (zonder pvc). Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van kokosnoten. De kwaliteit van deze taaie tropische vezels kan men vergelijken met de eigenschappen van hardhout. Kokosvezel is een hernieuwbaar materiaal en daarmee ecologisch zeer verantwoord!

Begroeiing

De luchtwortels van alle soorten klimplanten hechten zich voortreffelijk aan een kokos schuting. Binnen korte tijd kan een scherm volledig begroeid zijn.

Onderhoud

De kokosvezels zullen na verloop van tijd iets lichter van kleur worden door de zon. De schermen behouden echter wel een natuurlijke uitstraling. Het is aan te bevelen om de onbegroeide delen van de schermen met een tuinbeits of bankirai-olie in te spuiten.

@
Bel ons

+31(0)652626006

@
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

@
Mail ons

info@kokosschutting.nl