Menu

Kokosschutting, kokosscherm en meer!

Kokos Zichtschermen

Een warme uitstraling en passend in iedere omgeving. Dat zijn de meest typerende kenmerken van een Kokos XL Zichtscherm. Kokos XL Zichtschermen zijn de robuustere en grotere variant van het kokos tuinscherm. De buitenzijden van deze schermen zijn afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten.

Binnen enkele jaren is een Kokosschutting volledig begroeid!


Tuinaanleg Rijssen Reggeland Groen Tuinaanleg Rijssen Reggeland Groen Kokosschutting Rijssen Reggeland Groen

Kokos XL Zichtscherm schutting bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen welke is opgevuld met kokosvezel omwikkelde kunststofbuizen. Twee met kokosband omwikkelde stalen stangen houden de kokosbuizen stevig op zijn plaats. Kokos XL Zichtschermen zijn fraai te combineren met alle typen klimplanten. Reggeland Groen levert bij iedere bestelling gratis een zak plantkrammen waarmee de ranken van planten aan de kokosbekleding vastgezet kunnen worden.

Toepassingsmogelijkheden

Kokos XL Zichtschermen kunnen naar wens tussen hardhouten of verzinkt stalen palen geplaatst worden. Reggeland Groen levert tevens bijpassende deuren met cilinderslot of boerenkling. Extra opties zijn schermen met een schuine hoek, panelen voorzien van een verzinkt betongaas achter de kokosbuizen en panelen voorzien van een puntenrij.

Kokos XL Zichtschermen zijn zowel horizontaal als verticaal fraai te combineren met XL Gaaspanelen, die in een zelfde verzinkt stalen frame worden geleverd als een Kokos XL Zichtscherm.

Afmetingen

Voorbeelden van veel voorkomende maten zijn:

Kokos XL Zichtschermen kunnen kosteloos in iedere gewenste andere afmeting geleverd worden. Max B=250cm en max H=220cm. Een Kokos XL Zichtscherm weegt ongeveer 42kg voor de maat 250 x 200cm. De dikte van de schermen is ongeveer 5cm.

Bevestiging tussen hardhouten palen

Hardhouten paal 9x9cm. Montage met 4st. RVS montagehoekjes en 8st. zelfborende schroeven ø4.8 x 25mm per scherm.

Bevestiging tussen stalen palen

Stalen H-vormige paal, type IPE080 verzinkt. Montage met 6st. zelfborende schroeven ø6.3 x 38mm per scherm.

Milieuvriendelijk

De buizen zijn van een gerecyclede kunststof gemaakt (zonder pvc). Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van kokosnoten. De kwaliteit van deze taaie tropische vezels kan men vergelijken met de eigenschappen van hardhout. Kokosvezel is een hernieuwbaar materiaal en daarmee ecologisch zeer verantwoord!

Begroeiing

De luchtwortels van alle soorten klimplanten hechten zich voortreffelijk aan een Kokos scherm. Binnen korte tijd kan een scherm volledig begroeid zijn.

Onderhoud

De kokosvezels zullen na verloop van tijd iets lichter van kleur worden door de zon. De schermen behouden echter wel een natuurlijke
uitstraling. Het is aan te bevelen om de onbegroeide delen van deschermen met een tuinbeits of bankirai-olie in te spuiten.

@
Bel ons

+31(0)652626006

@
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

@
Mail ons

info@kokosschutting.nl