Menu

Kokosschutting, kokosscherm en meer!

Kokos Lite Geluidsscherm

Het Kokos LITE Geluidsscherm is een lichtgewicht constructie met een hoge isolatiewaarde. De buitenzijde van deze schermen is aan één zijde afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokos scherm volledig begroeid!


Tuinaanleg Rijssen Reggeland Groen Tuinaanleg Rijssen Reggeland Groen Kokosschutting Rijssen Reggeland Groen

Kokos LITE Geluidsschermpanelen bestaan uit een frame van verzinkt profi elen welke is opgevuld met een rij met kokosvezel omwikkelde kunststofbuizen. Achter de rij buizen is een geluidsisolerende plaat opgesloten door een verzinkt staalnet. Een met kokosband omwikkelde stalen stang houdt de kokosbuizen stevig op zijn plaats.

Het Kokos LITE Geluidsscherm heeft ondanks haar relatief lage gewicht een hoge geluidsisolatiewaarde van 30dB. Reggeland Groen kan zowel de installatie van het scherm als het aanpoten van klimplanten tegen het scherm uitvoeren.

Toepassingsmogelijkheden

Het Kokos LITE Geluidsscherm is modulair opgebouwd. Geprefabriceerde panelen worden tussen een staalconstructie van verzinkt stalen palen gemonteerd, waarna klimplanten aan één of beide zijden voor het scherm geplant worden. Het Kokos LITE Geluidsscherm heeft een korte bouwtijd, vergt zeer weinig bouwruimte en is hiermee bijzonder geschikt en betaalbaar voor particulieren.

Extra opties

Kokos LITE Geluidsscherm gecombineerd met transparante panelen, schermen met een puntenrij en een in het scherm te integreren hardhouten deur met cilinderslot.

Het Kokos LITE Geluidsscherm is tevens leverbaar met een geluidsisolerende plaat in diverse andere kleuren.

Afmetingen

Het Kokos LITE Geluidsscherm kan handmatig gebouwd worden tot een hoogte van 3,0m. Bij schermen hoger dan 2,5m worden panelen gestapeld. De standaard breedte is 2,5m. Kokos LITE Geluidsschermpanelen kunnen echter zonder hoge kosten in iedere gewenste andere afmeting geleverd worden. Een Kokos LITE Geluidsscherm paneel weegt ongeveer 17kg/m2. De dikte van de schermen is ongeveer 5cm.

Milieuvriendelijk

De buizen zijn van een gerecyclede kunststof gemaakt (zonder pvc). Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van kokosnoten. De kwaliteit van deze taaie tropische vezels kan men vergelijken met de eigenschappen van hardhout. Kokosvezel is een hernieuwbaar materiaal en daarmee ecologisch zeer verantwoord!

Begroeiing

De luchtwortels van alle soorten klimplanten hechten zich voortreffelijk aan een kokosschutting. Binnen korte tijd kan een scherm volledig begroeid zijn.

Onderhoud

De kokosvezels zullen na verloop van tijd iets lichter van kleur worden door de zon. De schermen behouden echter wel een natuurlijke uitstraling. Indien nodig moet na enige jaren de klimbeplanting gesnoeid worden.

@
Bel ons

+31(0)652626006

@
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

@
Mail ons

info@kokosschutting.nl